Misiunea noastră

Funcționăm ca o familie extinsă

Misiunea căminului din Mureș este de a oferi îngrijire de calitate, îngrijire, îngrijire, o atmosferă familială și tratament egal. Oferim îngrijire socială fizică, psihologică și emoțională iubitoare bazată pe respectul pentru demnitatea persoanei pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a vieții în starea sa. De care întreținerii și lucrătorii casei se îngrijesc cât mai bine de capacitatea și cunoștințele lor.

Încercăm să oferim locuitorilor ambelor case un mediu cât mai plăcut și familiar.

Devotamentul zilnic reprezintă hrana spirituală zilnică a pacienților și a îngrijitorilor acestora și creează o atmosferă calmă și intimă în instituții.

Serviciul în casele noastre este supraveghere continuă, 24 de ore din 24.

Oferim urmatoarele servicii: - in ceea ce priveste ingrijirea fizica, acordam o atentie deosebita pastrarii curatei mediului si imbracamintei. - asiguram trei mese pe zi, si asiguram o dieta speciala pentru cei care au nevoie de ea la recomandarea medicului.

- în timpul îngrijirii sănătății, asigurăm supraveghere medicală continuă periodică în conformitate cu reglementările, sau la nevoie. Pacienții sunt transportați la programări, examinări și tratamente de către transportator de pacienți.

- instituția oferă îngrijiri de specialitate în cadrul îngrijirii personale. Sunt asigurate nevoi de igienă personală. Asistentele ajută la scăldat, spălarea părului și îmbăierea completă a celor care au nevoie, la nevoie. La cerere sunt disponibile un coafor si un masaj terapeut, ale caror costuri sunt suportate de client.

Cei din instituție folosesc haine proprii, care sunt păstrate curate de instituție. Furnizarea lenjeriei de pat și a prosoapelor este o sarcină instituțională, dar rezidenții le folosesc și pe ale lor.

În timpul îngrijirii psihologice, toți îngrijitorii se străduiesc să ofere un tratament individual, punem accent pe angajarea în sănătate mintală, utilizarea cultivată a timpului liber, menținerea relațiilor de familie și practicarea credinței.

Funcționează în instituția noastră de angajare. Am încercat să organizăm sesiunile într-un mod distractiv, distractiv și jucăuș, care s-a dovedit a fi un succes.

- Asigurăm condiții de siguranță şi comfort persoanelor vârstnice care au nevoie de supraveghere şi îngrijie permanentă, într-un anturaj cald, familial, unde ei să poată trăi o viață de o cât mai bună calitate.

- Facilităm menținerea legăturilor de suflet dintre familia pacientului şi pacientul internat la noi, pentru a asigura comfortul şi bunăstarea pacientului.

- Ne ajutăm pacienții ca ei să se simtă valoroşi şi prețuiți, indiferent de vârsta şi starea lor de sănătate.

- Căminul a fost infiintat in anul 2017 din dorinta de a ajuta si de a acorda supraveghere medicala si servicii de asistenta si ingrijire persoanelor in varsta, toate acestea intr-un cadru familiar si sub atenta supraveghere. Situata intr-o zona rezidentiala linistita, ferita de zgomotul orasului, rezidenta este un loc cald, primitor, care incearca sa ofere, pe cat posibil, intimitatea de acasa. Camerele sunt concepute pentru a gazdui 2 sau 3 persoane, au bai proprii, living, bucatarie, terasa, curte, gradina de zarzavaturi, cu aer curat, oferind linistea si ambianta relaxanta de care persoanele varstnice au atata nevoie. Obiectivul nostru este sa aducem sprijin si mangaiere persoanelor in varsta, astfel incat batranetea sa nu fie o povara. Va asteptam cu drag.